Massage therapie

De Syandana spa specialiseert zich in verschillende soorten massages, die uitgevoerd worden door vakkundige en ervaren massage therapisten. Naast traditioneel, relaxing en thai is er ook de hotstone en Bali Boreh massage. Voor ontspanning en het losmaken van de spieren, maar ook voor specifieke pijn-verlichting en revitalisering van vermoeide spieren is een massage goed. Andere delen van het lichaam waar het een positieve invloed op heeft zijn een verbeterde bloed en lymfatische circulatie en versterking van het zenuwstelsel.

Essentiele Massage olien

Naast Thai massage, gebruiken alle vormen van massage therapie een massage olie. Deze zijn er in vele variaties en in de Syandana Spa heeft u de keus uit de volgende kwaliteits essentiele olien: Sandelhout, Jasmijn, Groene thee, Lotus, Lavendel, Cempaka, Cocos en Frangipani olie. Samen met de therapist kunt u beslissen welke het beste bij u past.

Reflexologie voet massage

Door drukpunten op de voet te stimuleren kan de therapist probleem gebieden in het lichaam vinden en door massage wordt de geblokkeerde energiestroming verholpen voor snelle verlichting.

 
 
 
Sitemap I Copyright PT. Villageresorts 2004 © I Disclaimer