Duiken met Bunaken Village Divers

Het duikcentrum op het resort is een handige basis voor al uw duikwensen. Kleine groepen van maximum 4 duikers per duikgids en een goede service maken het duiken relaxed met extra persoonlijke aandacht. Ons duikpersoneel helpt met dragen, installeren en wassen van uw duikuitrusting na de duik. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op het duiken zelf. Onze lokale duikgidsen zijn erg ervaren en ze weten alle bezienswaardigheden te vinden op en rond het rif. Het grote voordeel van onze locatie op het eiland Bunaken is dat we slechts een korte vaartocht verwijderd zijn van de meeste duiksites.

Verhuur duikuitrusting

Goed onderhouden duikuitrusting van het merk Aqualung kunnen gehuurd worden bij het duikcentrum. De tanks (DIN/INT) worden gevuld op het resort met onze eigen Bauer kompressor. Alle boten die gebruikt worden om te duiken hebben zuurstof en eerste hulpkit aan boord. Aqua drinkwater, koffie, thee, fruit en koekjes zijn ook op de boot aanwezig.

Fotografie

De muren rond Bunaken zijn een waar walhalla voor macro en wide-angle fotografen met genoeg keuze in onderwerpen en uitstekende zichtbaarheid. Onze duikgidsen kunnen u helpen de beste plekken te vinden en geven u de ruim de tijd om de ultieme foto te nemen. Op de boot is een emmer met vers water aanwezig en op het resort is een computer met card reader, cd-brander en internet connectie. Ook is er uiteraard 24-uurs electriciteit om uw batterijen op te laden.

 
   
 
Sitemap I Copyright PT. Villageresorts 2004 © I Disclaimer