Room selection :

Beachview Cottages

Gardenview Cottages

Garden Villa Cottages

Single Kamers

Spa Suite

"Stories full mythical figures and faith in natural forces on a background so magical and dynamic. Indonesian art and culture woven in the fine patterns of batik. Relaxing and a source of inspiration to anyone who opens themselve to it's magic."

In The Village heeft u de keus uit verschillende types stijlvolle en comfortabele cottages en kamers. Om aan de voorkeuren van de meeste reizigers te kunnen voldoen bieden we 2 persoons, 4 persoons en single accommodatie. Allemaal voorzien van westerse badkamers, warm/koudwater douche, fan en 24 uurs electriciteit. Handdoeken, dunne dekens en drinkwater zijn standaard aanwezig op alle kamers.
Selecteer uw type cottage of kamer aan de linkerkant voor meer informatie.


Beachview cottage 1, 2, 3

Vlak aan het strand bevinden zich drie houten Minahasa stijl cottages. Binnenkomst is via de ruime veranda voorzien van stoelen en een hangmat. Door de dubbele deuren komt u in de slaapkamer met de twee enkele of een dubbele kwaliteits springbed. Aan de zijkant is de grote Balinese badkamer met westers doortrek toilet, wastafel en warm/koudwater douche.  

Gardenview cottage 4,5,6

Verscholen in de tropische tuin zijn de stenen cottages met koele betegelde vloer. De ruime veranda heeft stoelen en een hangmat en in de slaapkamer twee single of een dubbele kwaliteits springbed, schrijftafel en open kast. De grote en lichte Balinese badkamer heeft een westers doortrektoilet, wastafel en warm-koudwater douche. Airconditioning is een optie.  

Garden Villa cottage 7, 8

Speciaal voor familie en vrienden zijn de cottages voor 3 personen met twee slaapkamers. Aan de voorkant een grotere veranda met stoelen en een hangmat. Elke slaapkamer heeft twee enkele of een dubbele kwaliteits springbed. De grote badkamer heeft een westers doortrek toilet, wastafel en warm/koudwater douche. Airconditioning is een optie.  

Single rooms 9, 10

Deze kamers zijn ideaal voor alleen reizigers. Ze zijn voorzien van alle gemakken van de twee persoons cottage, maar zonder de single occupancy toeslag. De stijlvolle gardenview cottage heeft 2 slaapkamers met in elk een open kast, fan, schrijftafel en aangrenzende badkamer met een westers doortrektoilet, warm/koud water douche en wastafel. Airconditioning is een optie.  

Spa Suite Kamer 11

Deze apart gelegen kamer is onderdeel van het spa gebouw en heeft een dubbel bed en badkamer met een warme/koude douche. Airconditioning is een optie.  
 
Sitemap I Copyright PT. Villageresorts 2004 © I Disclaimer