Waar kunt u ons vinden?

Het resort bevindt zich op een eiland genaamd Bunaken dat voor de kust van de stad Manado ligt in North Sulawesi. U kunt ons vinden aan de oostkant halverwege het Pangalisang strand. Klik op de witte vakjes om in te zoomen op de kaart hiernaast.

Sulawesi is nog steeds grotendeels onontwikkeld en heeft daardoor prachtige natuurlijke landschappen. Van bergachtige gebieden met ontoegankelijke oerwouden tot onbewoonde eilanden met ongerepte koraalriffen. Je kunt er exotische kulturen vinden, zoals de Toraja en Bugis volken, en grote moderne steden als Makassar en Manado.

De hoogtepunten van Noord-Sulawesi zijn het Tankoko Nationaal Park waar je veel inheemse diersoorten kunt zien, bijvoorbeeld de beroemde Tarsier. Ook een bezoek aan de Minahasa hooglanden is zeker de moeite waard. Daar kun je de Minahasa kultuur ontdekken rond Tomohon en op het Tondano meer kun je de traditionele keuken beproeven. Voor de meer avontuurlijke zijn er een aantal vulkanen te beklimmen met verschillende moeilijkheidsgraden.

Voor de onderwater schoonheid zijn er ook meerdere opties. Naast het Bunaken National Park, dat bekend staat om de koraalwanden en overvloedig visleven, is er ook de Bangka eilandgroep en het beroemde muckduiken in de Lembeh straat.

 
   
 
Sitemap I Copyright PT. Villageresorts 2004 © I Disclaimer